Redactie
Redactie Gadgets 16 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

Panna, dé iPad app op het gebied van recepten en tutorials

Als er iets handig is aan de iPad, dan is het wel het gebruiken als digitaal kookboek. Met de handige app Panna wordt het je nog makkelijker gemaakt. Je zet je Ipad neer (uiteraard met handige ondersteuning zodat het rechtop blijft staan), open je favoriete recept en koken maar!

Panna is een kook-app en publiceert elke twee maanden een digitaal magazine en kost $14,99 voor een jaar, daarnaast kan je ook losse nummers kopen voor $4,99. Elk nummer bevat 15 recepten met begeleidende videos, veelal gekookt in de eigen keuken van de chefs en laten stap voor stap zien hoe je het desgewenste gerecht maakt.

Panna app

Leuk is dat de recepten worden uitgekozen door professionele chefkoks en je weet wat je kan verwachten. Elk nummer houdt dezelfde categorieën aan waardoor je elke twee maanden nieuwe gerechten hebt om bijvoorbeeld een uitgebreid diner, een snelle hap of een klassiek gerecht te maken. Wel vinden we het jammer dat de nummers relatief veel kosten voor ‘maar’ 13 recepten en alleen in het Engels verkrijgbaar zijn.

De Culy redactie is enthousiast. Hoewel we echt niet zonder papieren tijdschriften kunnen, zouden we de app zeker kopen. Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan onderstaande video waarin oprichter David Ellner precies uitlegt hoe het is ontstaan en hoe het werkt.

Schermafbeelding 2012-11-22 om 15.16.36Schermafbeelding 2012-11-22 om 15.17.18Panna app2

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.