Redactie
Redactie Gadgets 3 mei 2013
Leestijd: 1 minuut

Noma’s **René Redzepi brengt driedelige boekenserie uit

**restaurant Noma is al jaren één van de beste restaurants ter wereld en chef René Redzepi wordt door velen gezien als hét culinair genie van deze tijd. Iedereen wilt kunnen koken als Redzepi en weten hoe het er aan toe gaat in één van de meest besproken keukens ter wereld, en guess what? Binnenkort wordt het dan eindelijk mogelijk!

Al eerder bracht Redzepi het gelijknamige kookboek Noma: Time and Place in Nordic Cuisine uit en in 2006 het minder bekende Noma Nordic Cuisine. Daarnaast verklapte René onlangs druk bezig te zijn met het schrijven van zijn nieuwe, driedelige serie boeken. Waar de eerste boeken puur een bundeling van recepten en foto’s waren, zal deze serie – genaamd René Redzepi: A Work in Progress – een stuk uitgebreider worden.

Rene Redzepi

Het eerste deel zal ruim 100 nieuwe recepten omvatten met prachtige foto’s zoals we die van het eerste boek gewend zijn. Het tweede boek daarentegen zal een persoonlijk verhaal van Redzepi himself vertellen over het ontdekken en toepassen van creativiteit. Daarnaast wordt er geprobeerd antwoord te geven op de vraag “hoe creëer je nóg meer creativiteit in het beste restaurant ter wereld?”.

Tot slot zal de prachtige serie worden afgesloten met een boek met alleen maar foto’s en snapshots. Hierop zul je voornamelijk het Noma-team aan het werk zien, afgewisseld met persoonlijke foto’s. We love it already! 

Wij kunnen echt niet wachten tot het boek in de winkels ligt, want werkelijk alles wat briljante brein achter Noma maakt is goed. Gelukkig is het nu al mogelijk om de serie via de uitgeverij te bestellen, waarna het eind november zal worden geleverd. Vanaf dan zal het ook mogelijk zijn de boeken in de winkels te kopen.

Bestel René Redzepi: A Work in Progress hier voor €52,-, inclusief verzendkosten.

ReneNoma2Noma

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.