Redactie
Redactie Gadgets 17 sep 2013

Masterchef’s Matt Preston brengt kookboek uit met zijn 100 beste recepten

Matt Preston is al voor het vijfde seizoen te zien in MasterChef Australia. Voor de fans is er nu eindelijk Matt Preston’s 100 beste recepten, het boek waarin hij laat zien dat iedereen thuis heerlijk kan eten.

Waar hij normaal gesproken de kookkunsten van anderen beoordeelt, heeft Matt Preston voor zijn nieuwe boek zijn eigen favoriete gerechten verzameld. Het staat vol stoere, smaakvolle recepten voor elke dag: van de allerlekkerste bolognese, de krokantste kipschnitzel, de verrassendste frisse cheesecake tot de ultieme chocoladetaart. Matt deelt ook zijn persoonlijke eetherinneringen en handige culitips.

Koken à la Matt is gemakkelijk, altijd-goed, betaalbaar & voor de hele familie.

Over Matt
Matt Preston is culinair journalist, restaurantcriticus, maar vooral jurylid van MasterChef Australia. In Australië schrijft hij onder andere voor delicious.Daily Telegraph en Herald Sun. Hij ontving de -World’s Best Food Journalist-award van The Cordon Bleu World Food Media Awards.

Matt Preston’s 100 beste recepten is nu te koop voor € 24,95.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Masterchef’s Matt Preston brengt kookboek uit met zijn 100 beste recepten
Sluiten