Redactie
Redactie Gadgets 22 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Latte art in een handomdraai met een speciale pen

Sta je ook altijd verwonderd te kijken als de barista van je favoriete koffiebar de mooiste figuurtjes in je latte schenkt? Maar krijg je het zelf niet voor elkaar? Dan is de Cinnibird misschien wel wat voor jou. Deze gadget maakt latte art namelijk nét ietsje makkelijker…

De Cinnibird is een soort pen die je vult met specerijen in poedervorm zoals kaneel of cacao. Vervolgens ‘schrijf’ je de leukste figuurtjes of teksten op je cappuccino of latte.

Natuurlijk geen échte latte art, maar wel een leuke – en hele makkelijke – manier om een beetje te cheaten en je vrienden te verrassen met een mooi versierde latte.

De Cinnibird begon als een Kickstarter-project en werd uiteindelijk volledig gefinancierd door middel van crowdfunding, wat betekent dat de Cinnibird ook daadwerkelijk in productie is genomen.

De pen is te bestellen via de website van Cinnibird voor €28,50 (witte uitvoering) of €32,70 (zwarte uitvoering). Tot 1 mei 2015 is de winkel helaas gesloten, daarna is het weer mogelijk om de Cinnibird te bestellen.

Naast latte art, kan je deze tool ook gebruiken voor de versiering van cakejes, taarten of toetjes. Vul hem met paprika- of peterseliepoeder als je een bord wilt opleuken en een ander kleurtje zoekt.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.