Redactie
Redactie Gadgets 21 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Koken met Karin: het Handboek Oven

De oven is de beste vriend van lekkerbekken en (luie) culy’s. Je snijdt wat groenten, vlees of vis en kruiden, doet het in een ovenschaal en hup, je schuift alles tegelijkertijd de oven in. Een kind kan de was doen!

Maar ovengerechten zijn natuurlijk ook gewoon ontzettend lekker en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Kookboekenauteur Karin van Luiten (die je waarschijnlijk wel kent van ‘Koken met Karin, zonder pakjes en zakjes’) laat in Handboek Oven zien hoe je álles uit je oven kunt halen.

Hoewel dit kookboek al even te koop is, willen we hem je toch niet onthouden. In Handboek Oven deelt Karin namelijk haar allerbeste ovenrecepten, van quiches en brood tot stoompakketjes en goddelijke koekjes en toetjes. Het 224-pagina’s tellende kookboek bevat ruim 150 (zowel zoete als hartige) recepten, stuk voor stuk goed te doen en voorzien van duidelijke stap-voor-stap beelden.

Er zijn meer kookboeken die zichzelf ‘handboek’ noemen, maar dit exemplaar komt in de buurt van het perfecte handboek voor alle gerechten die je in de oven kunt maken. We worden ook erg blij van de gezellige illustraties die Karin zelf maakt, en de ultieme oven-tips die deze ervaren thuiskok geeft. Hollen naar de winkel dus!

Je koopt Handboek Oven van Karin Luiten voor €19,95 in de boekwinkel of online bijvoorbeeld bij Bol.com.

handboekoven-2handboekoven-3

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.