Redactie
Redactie Gadgets 12 aug 2013
Leestijd: 1 minuut

Fenomenale trailer van het nieuwste boek van ***Heston Blumenthal

Door zijn waanzinnige gerechten zoals Sounds of the Sea is ***Heston Blumenthal bekend over de hele wereld en zijn zijn kookboeken iedere keer weer een feestje. Zijn nieuwste boek, Historic Heston, is zeker niet minder goed, integendeel: het is het mooiste kookboek dat we in tijden hebben gezien! 

In Historic Heston wordt aan de hand van zijn twee restaurants, The Fat Duck in Bray en Dinner in Londen, de Britse culinaire geschiedenis door de eeuwen heen verteld. Een bijzonder stukje werk dat maar liefst 416 pagina’s telt en in totaal zo’n 28 uitgebreide recepten bevat.

original_historic-heston-contentsoriginal_historic-heston-illustration

De illustraties zijn van de hand van Dave McKean die ook verantwoordelijk was voor zijn eerder verschenen Big Fat Duck Cookbook. De cover krijgt een prachtige burgundy-kleur en een sprookjesachtige illustratie met daarin geschreven “Question Everything”. Daarnaast bevat het boek een tijdlijn en verschillende traditionele Britse gerechten als Rice & Flesh, Tipsy Cake en Heston’s wereldberoemde Meat Fruit (vlees verpakt als fruit).

Historic Heston is nu te koop voor €169,-. Wanneer en of er een Nederlandse vertaling verschijnt, is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.