Redactie
Redactie Gadgets 2 sep 2013
Leestijd: 1 minuut

Het betoverende Kinfolk kookboek komt eraan!

Culinaire perfectie in de vorm van een tijdschrift, dát is Kinfolk. Een magazine dat gaat over koken, DIY’s en originele dingen om te doen en je meeneemt naar een wereld waarin alles perfect is. En het fijne van alles? Ze brengen een misschien nog wel mooier kookboek uit.

Het boek zal The Kinfolk Table: Recipes for Small Gatherings heten en bevat de favoriete recepten, verhalen en ideeën van vijfenveertig foodies en thuiskoks. Van bakkers tot bloggers en van chefs tot schrijfers, en dat in een betoverende wereld met prachtige foto’s, fijne recepten en niet te dure producten.

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar toch is het zo: álles is mooi, álles klopt en álles is goed. Kinfolk is de perfecte verhouding tussen de leukste dingen op het gebied van eten en inspireert elke foodie tot meer, beter en leuker, maar wel op een comfortabele en simpele manier.

Kinfolk2Kinfolk4

Denk aan ideeën als verse mossels op de barbecue, een halve cantaloupe vullen met yoghurt en honing of recepten als gember ijs met kumquat compote en de perfecte kalfsstoof. Daarbij zijn alle recepten en verhalen geïnspireerd door en vaak een combinatie tussen verschillende culturen. Leuk!

Het 400 pagina tellende The Kinfolk Table ligt vanaf half oktobter in de boekwinkel. Hoeveel het boek zal kosten is nog niet bekend, maar wil je nu alvast de nodige inspiratie? Kijk dan op de website.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.