Redactie
Redactie Gadgets 7 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Een duurzame vervanger voor plastic boterhamzakjes

De bedenkers van het herbruikbare fruit- en groentenzakje Re-Sack komen met iets nieuws: de Boc’n Roll. Een rock ‘n roll vervanger voor plastic boterhamzakjes en trommels. Want zeg nou zelf: we gooien met zijn allen veel te veel plastic zakjes weg elke dag. Ontzettend zonde vinden wij, en zo ook de makers van deze geniale brood-wrap. 

Boc’n Roll is een handige herbruikbare wrap en tegelijkertijd placemat (!) voor broodjes, maar ook bijvoorbeeld losse stukken fruit. Thuis rol je je homemade lunch in de verpakking (zie het filmpje), op het moment dat je het op wilt eten vouw je hem open – en tadaa! – daar is je placemat. Klaar met lunchen? Geen gesjouw meer met lege lunchboxen, want je vouwt de Boc’n Roll gewoon weer op. Handig! Boc’n Roll is ingevouwen 18 x 12.5 cm en uitgevouwen 49.5 x 29.5 cm.

De binnenkant is gemaakt van gerecycled kunststof dat veilig is voor je eten, de buitenkant van katoen en polyester. De Boc’n Roll is makkelijk schoon te maken: je veegt hem gewoon af met een stukje keukenrol. Is hij echt vies? Dan kun je hem ook uitwassen op 30 graden. Fijn: je brood blijft echt goed vers.

Je koopt de Boc’n Roll voor € 8,50 online bijvoorbeeld bij BespaarBazaar, PinkandGreen of Broodtrommelstore. Qua fysieke winkels is hij onder andere verkrijgbaar bij Kaatje in Den Haag, Berlage kantoor & kado in Den Haag, Hoge Ramen in Deventer en bij diverse bezoekerscentra van Natuurmonumenten.


 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.