Redactie
Redactie Gadgets 12 nov 2012
Leestijd: 2 minuten

Gezond, fit en slank met het boek OERsterk

De laatste jaren horen we steeds vaker dat we toch echt iets moeten doen aan onze leef- en eetwijze. We eten te veel, te veel ongezond en sporten te weinig. Daarnaast wordt elk symptoom van een beginnende ziekte of griepje bestreden met aspirines, ibuprofen en wat nog meer.

Drs. Richard de Leth studeerde geneeskunde aan de VU in Amstetrdam en zag met eigen ogen dat het zo vaak gebeurt dat medicijnen worden voorgeschreven die de patiënten uiteindelijk niet beter maken. Steeds meer ziektes horen bij het ‘normaalbeeld’ van het leven: als je ouder wordt, word je immers zwakker. In plaats van te kijken naar wat we voelen en waarom we dit voelen wanneer we bijvoorbeeld regelmatig hoofdpijn hebben of bultjes krijgen, worden alle symptomen de grond in gedrukt met het ene middel na het ander.

Richard ontwikkelde het boek OERsterk en combineerde westerse en oosterse geneeskunde om tot een OERsterk resultaat te komen: in plaats van continu onze gezondheid aan te passen aan onze levenswijze kunnen we nu aan de slag om onze gezondheid te behouden én verbeteren.

In het boek wordt veel aandacht besteed aan het behouden van je gezondheid waarbij gezond eten een ontzettend belangrijke rol speelt. Dat we dagelijks 2 ons groenten en 2 stuks fruit moeten eten wordt ons al jaren lang duidelijk gemaakt, maar wat zijn dan precies de beste groenten en fruit? Wist je bijvoorbeeld dat met het eten van één kop broccoli of tomaat per dag, je je leven met minstens een jaar kan verlengen?

Naast dat het boek ontzettend interessant om te lezen is, leer je veel over je gezondheid, kan je gelijk testen hoe gezond je daadwerkelijk leeft en staan er aardig wat gezonde én lekkere recepten in.

Met het boek OERsterk leer je hoe je met een paar kleine aanpassingen een stuk gezonder kan leven, en je ook zo kan voelen! Lees over wat goed is voor het voorkomen van ziektes en kwalen en het behouden van je lichaam in een goede conditie. OERsterk is voor €19,50 te koop bij Bol en is het zeker waard, wie wilt er nou niet op zo’n gemakkelijke manier een stuk gezonder leven?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.