Redactie
Redactie Inspiratie 11 nov 2012

Simply Chocolate: chocolade van koffieketen Doppio Espresso

Dat Doppio Espresso een succesvolle koffieketen is wisten we al, hun vestiging in Hilversum won dit jaar zelfs de publieksprijs van de Lekker top 100 beste koffiesalons van Nederland! Om hun succes verder uit te breiden hebben ze onlangs een lijn gelanceerd met de lekkerste chocoladeproducten, want: chocolate and coffee are even better together!” 

Doppio simply chocolate

Onder de titel Simply Chocolate worden de verschillende chocoladerepen, doosjes met noten & gedroogd fruit en zakjes met noten of rozijnen verkocht. Uiteraard is alles bedolven onder een fijne laag chocolade en moét je het simpelweg een keer proeven. Ja, Simply Chocolate is ontzéttend lekker!

De Culy redactie heeft al een overduidelijke favoriet: de undercover almonds met een coating van cacao! Simply Chocolate is nu alleen nog maar verkrijgbaar in de verschillende vestigingen in Nederland, maar we hopen dat het binnenkort ook in hun webshop verkrijgbaar is. Een overzicht van alle vestigingen vind je hier.

Doppio tubesDoppio bagsDoppio barsDoppio bars2Doppio bars3

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Simply Chocolate: chocolade van koffieketen Doppio Espresso
Sluiten