Redactie
Redactie Gadgets 13 okt 2013
Leestijd: 1 minuut

Eindelijk: de echte Mason Jars nu ook in Nederland te koop

Menig blogger gebruikt ze en ook wij schrijven er regelmatig over: Mason Jars. De handige glazen potjes met afneembare weckring en deksel, die je voor 1001 DIY-ideeën kunt gebruiken. Jarenlang waren de originele exemplaren  in Nederland amper verkrijgbaar, maar sinds kort is er een officieel verkooppunt gevestigd in ons kikkerlandje.

Doordat ze een aparte deksel, metalen ‘band’ en rubberen weckring hebben, kun je heel gemakkelijk je producten hermetisch afsluiten zodat er geen zuurstof bij komt. In Amerika worden ze al meer dan honderd jaar verkocht door het merk Ball, en sinds kort is er dan ook een officieel verkooppunt in Nederland: Masonjar.nl.

IMG_5376

Op Masonjar.nl zijn verschillende soorten verkrijgbaar, variërend van inhoud, vorm en soort deksel. De prijzen lopen uiteen van €27,60 voor zes limited editions tot €42,- voor twaalf ‘gewone’ potjes met een inhoud van bijna een liter.

Of het nu gaat om het té handige uitneembare bakje voor salad jars, het maken van een handig pompje voor je sauzen of om er simpelweg je zelfgemaakte jam & chutneys in te bewaren, Mason Jars zijn onwijs handig. Wij zijn fan!

IMG_5378

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.