Redactie
Redactie Inspiratie 13 okt 2013
Leestijd: 1 minuut

Lavinia: het wijnwalhalla in Parijs

Macarons zijn er genoeg te vinden, maar het ontbreekt Parijs ook echt niet aan de goede wijnwinkels. Lavinia is hier het perfecte voorbeeld van en is ons favoriete wijnwalhalla. 

Verdeeld over ruim vijftienhonderd vierkante meter en drie etages liggen duizenden flessen met allemaal een andere afkomst, druifsoort en smaak. Van de meer simpele wijnen tot de meest exclusieve, of je een beginnend drinker bent of een ervaren sommelier, er is voor ieder wat wils.

Naast dat het assortiment werkelijk waar enorm is en de droom van écht elke wijnliefhebber is er nog iets speciaals aan de hand in dit prachtige walhalla. Er is namelijk een restaurant gevestigd waar je ter plekke je zojuist aangeschafte wijnen kunt genieten. Wit of rood, gekoeld of niet, kiest u maar!

Ben je een echte kenner of kom je juist net kijken? Breng dan sowieso een keer een bezoekje aan deze bijzondere winkel. Het personeel zal je maar al te graag helpen en alles uitleggen omtrent de verschillende soorten. En ook al koop je niks, het is een ervaring om nooit te vergeten!

Lavinia
3, boulevard de la Madeleine (vlakbij l’Opera)

Bron: Vinama

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.