Redactie
Redactie Gadgets 7 jan 2013
Leestijd: 1 minuut

Een handige tablet standaard voor in de keuken

Veel culy’s gebruiken hun tablet/iPad in de keuken: om digitale recepten of kookvideo’s paraat te hebben tijdens het koken. Doen wij overigens ook vaak (Culy.nl opstarten en koken maar!). Een standaard voor je tablet is dan wel zo handig. Wij testten de PadPivot NST Draagbare Universele Tablet Stand uit.

PadPivotWat is het?

De PadPivot NST is een schoot- en bureaustandaard voor iPad, tablets en eReaders. Op de bank kun je hem dus fijn op je schoot gebruiken; in de keuken zal je hem natuurlijk op je aanrecht willen zetten.

Schermafbeelding 2012-12-11 om 13.55.11Schermafbeelding 2012-12-11 om 13.55.32

En hoe gaat dat?

Dat gaat prima: hij is goed stabiel, te kantelen voor een ideale ‘kijkhoek’ en heeft een slimme ‘nanosuction’ grip. Dat moesten wij ook even opzoeken, maar het betekent dat je via een sticker die je op de achterkant van je tablet bevestigd, zeker weet dat deze perfect in de standaard blijft. Hij wordt als het ware vastgezogen.

De standaard is licht en ook handig op te vouwen, mocht je hem mee willen nemen. De standaard is geschikt voor een groot aantal e-readers en tablets, van Amazon Kindle modellen tot Apple’s iPad.

Wat kost dat?

Niet goedkoop: €33,99. Maar als je vaak gebruikt maakt van je tablet en je hem zowel op de bank, in de keuken als onderweg wil gebruiken, dan is dit absoluut een aanrader. Hier online te bestellen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.