Culy
Culy Gadgets 20 juli 2013

De ó-zo handige platte bakplaat

Op de vraag hoeveel keukengadgets we thuis hebben liggen durft niemand op de Culy redactie nog antwoord te geven. Onze kasten puilen ermee uit, en weg doen? Ho maar! Sterker nog: stiekem zijn we al maanden op zoek naar de perfecte bakplaat, namelijk eentje die helemaal plat is en zónder omhoogstaand randje.

Culy’s Monique moest en zou er eentje scoren, en toen ze erachter kwam dat ze niet de enige was, kon ze niet anders dan het met jullie te delen. Ze zijn namelijk ideaal voor het bakken van koekjes, plaattaarten, pizza’s en broden, maar daarnaast ook handig voor bijvoorbeeld je mise en place.

Online vonden we twee verschillende versies: de op één licht gekantelde zijde na volledig platte variant, en degene die wel plat is, maar een klein klein randje heeft. De eerste is te bestellen bij de winkel die werkelijk alles lijkt te hebben, Ikea. Koop ‘m hier voor €4,99 per stuk.

De tweede variant bestel je online bij Dille & Kamille, daar kosten ze €8,95 per stuk. Daarnaast vonden we ze ook bij Horecasupply voor €18,15 en zijn hier de verzendkosten een stukje hoger, namelijk €7,50 in plaats van €2,95.

Op zoek naar nog meer handige keukengadgets die je niet in de eerste de beste kookwinkel kunt vinden? Check dan ons artikel over thuiskoken met restaurantproof keukengerei!

bakplaat
Bron: Ikea
Bakplaat3
Bron: Everbake

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De ó-zo handige platte bakplaat
Sluiten