Culy
Culy Gadgets 20 jul 2013

De 贸-zo handige platte bakplaat

Op de vraag hoeveel keukengadgets we thuis hebben liggen durft niemand op de Culy redactie nog antwoord te geven. Onze kasten puilen ermee uit, en weg doen? Ho maar! Sterker nog: stiekem zijn we al maanden op zoek naar de perfecte bakplaat, namelijk eentje die helemaal plat is en z贸nder omhoogstaand randje.

Culy’s Monique moest en zou er eentje scoren, en toen ze erachter kwam dat ze niet de enige was, kon ze niet anders dan het met jullie te delen. Ze zijn namelijk ideaal voor het bakken van koekjes, plaattaarten, pizza’s en broden, maar daarnaast ook handig voor bijvoorbeeld je mise en place.

Online vonden we twee verschillende versies: de op 茅茅n licht gekantelde zijde na聽volledig platte variant, en degene die wel plat is, maar een klein klein randje heeft. De eerste is te bestellen bij de winkel die werkelijk alles lijkt te hebben, Ikea. Koop ‘m聽hier聽voor聽鈧4,99 per stuk.

De tweede variant bestel je online bij聽Dille & Kamille, daar kosten ze聽鈧8,95 per stuk. Daarnaast vonden we ze ook bij Horecasupply voor聽鈧18,15 en zijn hier de verzendkosten een stukje hoger, namelijk聽鈧7,50 in plaats van聽鈧2,95.

Op zoek naar nog meer handige keukengadgets die je niet in de eerste de beste kookwinkel kunt vinden? Check dan ons artikel over聽thuiskoken met restaurantproof keukengerei!

bakplaat
Bron: Ikea
Bakplaat3
Bron: Everbake

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De 贸-zo handige platte bakplaat
Sluiten