Redactie
Redactie Inspiratie 20 jul 2013
Leestijd: 2 minuten

Restaurants op Schiphol: om je vakantie lekker te beginnen

Nog even heerlijk eten voordat je het vliegtuig pakt naar jouw vakantiebestemming? Tijdens het wachten kun je bij diverse restaurants op Schiphol nog even relaxed een glaasje wijn drinken en een hapje eten. Kijk wel uit dat je je vlucht niet mist…

Bubbles Seafood & Wine Bar

Trek in oesters, een glaasje champagne of sushi? Verwen jezelf bij Bubbles Seafood & Wine Bar. En zeg nu zelf, wie heeft er nu geen trek in champagne voordat ‘ie op vakantie gaat? Deze bar kan je na de pastpoortcontrole vinden bij Lounge 1, tussen Gate B en Gate C in.

Bron: vyaggio

Café Chocolat

Verleiding op Schiphol voor chocoladejunkies! Genieten van een glas champagne mét chocolade kan hier namelijk uitgebreid. Het aanbod qua chocolade is enorm, probeer die verleiding maar eens te weerstaan. Café Chocolat vind je ook in Lounge 1, tussen Gate B en gate C in.

Juggle Juice Bar

Geen chocolade of seafood voor jou? In vertrekhal 2 kun je bij sapjesbar Juggle Juice Bar heerlijke versgeperste smoothies halen. Ook is er een ruime keuze aan goddelijke cocktails en kan je er lunchen. Liever gewoon een kopje koffie en een stuk appeltaart? Ook dit hebben ze hier op de kaart staan.

Bron: youropi

Balcony Café

Dit café op Schiphol heeft naast lekkere eenvoudige broodjes en drankjes, ook een uitzicht op de vertrekkende passagiers. Om alvast in de stemming te komen. Het Balcony Café is te vinden boven de vertrekhal 1 en 2 op de tweede etage.

Bron: kootation

Mediterranean Sandwich Bar

Op vakantie naar Italië en alvast in de Italiaanse sferen komen? Deze oud-Italiaans vormgegeven sandwichbar heeft een groot terras met een uitgebreid assortiment aan vers bereide panini’s en salades. Hoe vroeg of hoe laat je vlucht ook is, deze bar is 24/7 geopend. De Mediterranean Sandwich Bar is te vinden in Lounge 1.

Bron: Flickr

Starbucks

Voor je double chocolate muffin en Mocha Frappuccino kan je as always terecht bij Starbucks. Voor een gewone zwarte koffie en belegd broodje trouwens ook. Schiphol heeft meerdere Starbucks locaties, waarvan er twee op Schiphol Plaza (voor de check-in). De grootste is te vinden in aankomsthal 4 en is vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week geopend. Nice!

Bron: youropi

La Place Express

Liefhebber van de roomkaas broodjes en verse sapjes van La Place? Hier op Schiphol gebruiken ze biologische verse ingrediënten van lokale producenten en je lunch is ook nog gewoon betaalbaar. Je vindt La Place Express in aankomsthal 1; ook deze zaak is vierentwintig uur per dag geopend. Have a nice holiday!

Bron: vyaggio

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.