Redactie
Redactie Gadgets 15 apr 2013
Leestijd: 2 minuten

De meest hilarische culy Tel Sell video’s

We kennen allemaal Tel Sell, het teleshoppingkanaal op televisie wat extreem verslavend blijkt te zijn wanneer je er eenmaal aan begint. De gekste producten komen voorbij, van slakkengel tot Alcachofa de Laon (afslankpillen op basis van.. artisjokken!). Het leukste van alles? Het werkt écht allemaal. Tenminste, als we de Spaanse, nagesynchroniseerde verkoopsters moeten geloven…

Culy zette de meest hilarische culinaire gadgets van Tel Sell voor je op een rijtje, inclusief de bijbehorende video’s. Enjoy! 

Magic Bullet

Als er één onbetwiste winnaar is, dan is het de Magic Bullet wel. Hiermee maak je in slechts één… twee… drie seconden! de lekkerste gerechten. Variërend van een volledige omelet met uitjes en ham tot twee soorten muffins, margharita’s of zelfs een hele pizza.

Nicer Dicer

Evenals de Magic Bullet, is de Nicer Dicer een keukenapparaat van magisch kaliber. Hiermee kan je namelijk raspen, snijden, hakken en schaven op misschien wel de makkelijkste manier ooit. Leg een uitje op het raster van vlijmscherpe mesjes, druk de “deksel” naar beneden, en je uisnippers vallen in het handige bakje eronder. Een kind kan de was doen!

Flavorwave Turbo Oven

De Flavorwave Turbo Oven heeft wellicht één van de leukste video’s (inclusief Mr. T van The A-Team) en pretendeert werkelijk álles te kunnen maken, en uiteraard ieder gerecht tot in perfectie. Bakken, braden, stomen, grillen en ga zo maar door..

George Foreman

De ‘George Foreman Lean Mean Fat Reducing Grilling Machine’ is dé hit van de culinaire jaren ’90. Grillen, bakken en braden, en dat allemaal zonder vet. En oja, ieder apparaat wordt geleverd met een schraper voor de restjes en een bakje om je vet mee op te vangen. Wat wil je nog meer?

Na jarenlang te zijn nagemaakt door de bekende huishoudwinkels en zelfs te zijn verschenen in de serie Sex and The City (“fajita’s baby!”), vond meneer Foreman het tijd voor expansie. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een heus imperium en is het apparaat niet meer weg te denken bij de standaard elektrische apparaten in de keuken van zo’n beetje iedere Amerikaan.

Alcachofa de Laon

Artisjokken zijn heerlijk, maar wist je dat je er, naar het schijnt, ook mee kan afvallen? In het hart van de artisjok zit de stof cynarine welke een cholesterol verlagende werking heeft, de vetverbranding stimuleert én de stoelgang bevordert. Of de Alcachofa Slimming Shots écht werken is nog maar de vraag.

Xpress Redi Set – Go Cooker

Vergeet fastfood en andere vette happen. Met de Xpress Redi Set – Go Cooker kan je koken, bakken, frituren, stomen en grillen in de tijd die een magnetron nodig heeft om iets op te warmen. Helaas klinkt het apparaat een stuk beter dan het daadwerkelijk is..

Dit was naar onze mening de absolute top, maar mis je nog jouw favoriete culinaire Tel Sell gadget in deze lijst? Laat het ons weten!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.