Redactie
Redactie Inspiratie 16 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Jonnie & Thérèse Boer: De Librije in Amsterdam?

Jonnie en Thérèse Boer van sterrenrestaurant De Librije zouden in de toekomst wellicht een zaak in Amsterdam willen openen. Dat vertellen ze in een video-interview aan Misset Horeca.

Jonnie zou een Amsterdams tentje best zien zitten. “Wij hebben altijd wel zoiets gehad: we willen eigenlijk in Amsterdam in een hotel aan een leuk restaurant onze naam verbinden. Het hoeft niet per se een 2 of 3-sterrenrestaurant te zijn. Maar gewoon een Jonnie en Thérèse-ding in Amsterdam,” aldus Boer. De plannen zijn echter ‘absoluut nog niet concreet’.

De horeca-iconen uit Zwolle verklappen ook ooit plannen in New York gehad te hebben. Vijf jaar geleden hadden zij gesprekken met ‘hele rijke mensen’ op Manhattan; zij wilden het concept van De Librije, Librije’s Zusje en Librije’s Hotel naar Amerika halen. De plannen gingen niet door. Thérèse: “De stad was te groot. Je moet je ook altijd afvragen of dit bij je past. Om dat zo maar even in het buitenland op te zetten, is heel moeilijk. Dan zijn wij in New York toch maar twee hele gewone kleine mensen. We dachten: we blijven lekker in Zwolle.” Jonnie: “Amsterdam, dan kun je nog een keer op en neer…”

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.