Redactie
Redactie Gadgets 18 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

Allerhandigst: de verstelbare deegroller van Joseph Joseph

Joseph Joseph, bekend van onder andere het mooiste (!) afdruiprek ooit en de bekende snijplankenset is onverslaanbaar goed in het ontwikkelen van mooi, strak en handig design. Dat blijkt maar weer eens wanneer we één van hun nieuwste gadgets zien: de Adjustable Roling Pin.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt het de bakfanaten onder ons een stuk makkelijk gemaakt wat betreft het rollen van je perfecte deeg. Vanaf nu zijn we recepten de baas wanneer het neerkomt op “rol je deeg tot het 3 mm dik is” en “zorg dat je deeg een doorsnee heeft van 20 cm”. Geen nood, er is namelijk de verstelbare deegroller van Joseph Joseph!

josephrollingpin4

Als je bij jezelf denkt “die deegroller heb ik écht niet nodig, ik kan het makkelijk zonder”, dan moeten we je helaas teleurstellen. Deze deegroller is geweldig en onmisbaar, en wel voor iedereen. Niet alleen meet je met de roller perfect de gewenste dikte of doorsnee van je deeg, doordat het van prachtig beukenhout is gemaakt rolt het ontzettend fijn en snel. Ook schoonmaken is makkelijk: de maatschijven mogen in de vaatwasser.

Bestel de geweldige deegroller hier voor €29,95.

josephrollingpinjosephrollingpin3

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.