Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Inspiratie 19 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

De leukste foodie luchtbedden om deze zomer op rond te dobberen

Move over flamingo en unicorn, dit jaar gaan we voor luchtbedden waar we honger van krijgen. Luchtbedden om je tanden in te zetten (niet echt doen!). Dobber jij deze zomer rond op één van dé foodie luchtbedden? Wij hebben onze favorieten alvast voor je geselecteerd.

Van franse frietjes tot ijsjes en van frisdrankblikjes tot pizzapunten, ze komen allemaal voorbij. Dat wordt straks lastig kiezen!

franse frietjes luchtbed

Franse frietjes

Kun jij ook niet zonder franse frietjes? Goed nieuws: met dit franse frietjes luchtbed kan je jouw favoriete snack ook meenemen naar het strand. Wat ons betreft is dit nú al de must have van deze zomer. Hij is 175 x 132 centimeter groot, en hij is van jou voor €19,99.

pizza luchtbed

Pizzapunt

Wat is een dagje strand zonder een lekkere pizzapunt? Precies, helemaal niets. Met een beetje fantasie lig jij straks met jouw pizza Hawaii op het strand van Hawaii. Dat kost je €28,95. Niet heel goedkoop, maar hé, een vliegticket naar Honolulu is duurder.

Frisdrankblikje

Dit frisdrankblikje is een origineel luchtbed waarmee jij sowieso de show steelt op het strand. Het is ook nog een koopje: hij is van jou voor slechts €6,99.

luchtbed citroen

Schijfje citroen erbij?

Met een gin-tonic citroen liggen dobberen op je citroen luchtbed. Wij zien het al helemaal voor ons. Dit luchtbed is 83 cm breed en wel 181 centimeter lang, dus de meeste mensen zullen hier languit op kunnen liggen. Te koop voor €15.

ijsje luchtbed hema
HEMA ijsje

Na het populaire HEMA worst luchtbed en de tompouce komt HEMA nu ook met een opblaasbaar HEMA ijsje. Ja, mét spikkels. Het luchtbed is maar liefst 199 centimeter lang. Ga jij ‘m in de zee gebruiken, of duik je toch liever het zwembad in? Nu voor €12,50.

Meer over HEMA: Culy blendt rosé samen met HEMA (en leert alles over deze roze wijn)

lidl folder rosé fles opblaasbaar luchtbed

Rosé fles

We sluiten af met een fantastisch luchtbed van uit de Lidl folder – misschien wel onze favoriet. Bij de Lidl vinden we namelijk deze rosé fles voor een klein prijsje. Voor slechts €4,99 lig jij uren op deze fles te dobberen. Wel uitkijken dat je niet teut wordt met dat zonnetje, natuurlijk.

Zomer? Daar horen zomerse recepten bij:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.