Redactie
Redactie Culinair nieuws 18 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Eten in je uppie bij pop-up restaurant Eenmaal in Amsterdam

Er lijkt wel een taboe te liggen op alleen zijn. In je uppie genieten van een heerlijk maaltje in een restaurant of een goede borrel in de kroeg? De meeste mensen moeten er niét aan denken. Met het toffe pop-up restaurant Eenmaal, het eerste eenpersoonsrestaurant ter wereld, wil ontwerpster Marina van Goor een nieuwe betekenis geven aan alleen uit eten gaan en daarmee het taboe voorgoed verbreken. 

Bedenker Marina van Goor zegt over het vernieuwende project: “Eenmaal is een restaurant zoals je een goed restaurant gewend bent, maar in één ding totaal anders: hier vind je uitsluitend tafels voor één persoon. Eenmaal is een spannend experiment voor wie nooit alleen uit eten gaat en een aantrekkelijke plek voor wie dit vaker doet”.

“Wij willen bij de positionering van het merk Eenmaal twee dingen realiseren. We willen mensen verleiden om naar het restaurant te komen en tegelijkertijd willen we hen stof tot denken geven. Eenmaal is een merk dat midden in de maatschappij staat – we willen laten zien dat alleen eten af en toe heel prettig kan zijn”

Aldus Pjotr de Jong, creative director van Vandejong 

Samen met de Amsterdamse branding agency Vandejong opent Eenmaal haar deuren op donderdag 27 juni, om mensen drie dagen lang uit te dagen om alleen te komen eten. Je reserveert alleen, komt alleen én eet alleen. Onwennig? Misschien wel, maar dan is het júist leuk om eens te proberen. Wij zien al meteen de voordelen: een fles wijn helemaal voor jezelf en een dessert dat je met niemand hoeft te delen!

Moét jij hierbij zijn? Eenmaal is geopend op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, reserveren kan via [email protected]. Wees snel want je zult zien: eenmaal, andermaal…!

Eenmaal
Bos en Lommerweg 361, Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.