Redactie
Redactie Inspiratie 6 nov 2012

Eten bij De Librije aan boord van de MS Rotterdam

De Holland America Line, één van de meest prestigieuze reisaanbieders op het gebied van cruises, breidt hun culinaire mogelijkheden op het schip MS Rotterdam uit. Vanaf nu is het mogelijk om zowel online, als aan boord een verrukkelijk diner in de stijl van niemand minder dan Jonnie Boer te genieten.

Het diner, genaamd ‘Proef De Librije’, is vernoemd naar het met drie Michelin sterren bekroonde restaurant van meesterchef Jonnie Boer en bestaat uit een 5-gangen diner inclusief bijbehorende wijnen. Naast dat de gerechten bedacht zijn door Jonnie Boer en de wijnen door somelier Therese Boer, is het restaurant getransformeerd in Librije stijl.

MS rotterdam

MS Rotterdam

Voor het luttele bedrag van €53,11 boek je het Proef De Librije diner, inclusief bijpassende wijnen. Het diner begint met een amuse van schelpen uit de Noordzee die bij alle diners wordt opgediend, waarna de gasten de rest van het menu mogen samenstellen. Voorbeelden van gerechten zijn oesters in het zand, oesters en microgroenten en een duo van lamsvlees en geroosterde lamsnek met linzenspruiten, waterkers, wortelcoulis en lamsjus.

Benieuwd geworden naar het diner van Jonnie en Therese aan boord van de prachtige MS Rotterdam? Boek dan hier je cruise en geniet van de magie van het drie sterren-duo.

HALLibrije

Jonnie & Therese Boer met Stein Kruse, de hoogste baas van Holland America Line 

librije

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Eten bij De Librije aan boord van de MS Rotterdam
Sluiten