Redactie
Redactie Inspiratie 7 nov 2012
Leestijd: 1 minuut

Bijzonder restaurant in Milaan: Pisacco

Milaan, stad van de mode, prachtige cultuur en niet te vergeten heerlijk eten is een bijzondere hotspot rijker: Pisacco. Dit mooie restaurant is ontstaan door een samenwerking tussen food.different en een groep vrienden. Het resultaat is een bijzondere plek waar moderne kunst met de liefde voor eten wordt gecombineerd.

Net als de inrichting is de menukaart simpel, klassiek maar toch modern met veel lokaal geproduceerde ingrediënten en sieren gerechten als spaghetti met tomaat, basilicum en mozzarellaroom en gegrilde groenten de kaart. Terwijl je geniet van een heerlijk bord spaghetti of risotto kijk je, je ogen uit bij het zien van de prachtige kunst aan de muur die overal terugkomt, zelfs in de wc!

Pisacco4Pisacco

Leuk is dat het restaurant is opgebouwd uit twee niveaus: één op straatniveau, en één onder de grond welke beide totaal verschillend zijn ingedeeld. Wanneer je naar beneden gaat zie je de rijke historie van de Romeinen overal in terug en geniet je van prachtige authentieke gewelven. Een fijne bijkomstigheid is de beeldige tuin waar je ook kunt eten en genieten van la dolce vita.

Pisacco is te vinden op de Via Solferino 48, en mocht je willen reserveren – altijd handig – breng dan vooral een bezoekje aan de website.

Pisacco6Pisacco5Pisacco3Pisacco2

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.