Redactie
Redactie Inspiratie 5 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Eind december op de buis: Simply Nigella’s Christmas Special

We schreven gister al over de kerstspecial van Yvette van Boven, maar ook Nigella Lawson krijgt een eigen programma rondom Kerst: Simply Nigella’s Christmas Special.

Het duurt nog even, maar op 20 december kun je om 17.00 genieten van de kerstspecial die wordt uitgezonden op 24Kitchen.

In Simply Nigella’s Christmas Special laat Miss Lawson zien hoe je op spectaculaire wijze Kerst kunt vieren, maar dan zónder een lading stress. Zo geeft ze een handleiding voor ultiem ontspannen en deelt ze haar favoriete feestrecepten van dit jaar.

Meer nieuwe programma’s op 24Kitchen

Naast Simply Nigella’s Christmas Special worden er de komende tijd meer nieuwe programma’s van onze culinaire helden uitgezonden op 24Kitchen. Deze starten in november (denk aan Jamie Oliver’s Super Food en The Layover seizoen 1), maar ook in december & januari komt er nog een lading nieuwe series bij.

Zo geniet je op 7 december om 19.00 van de 24Kitchen Christmas Special. In een sprookjesachtige omgeving delen de chefs van 24Kitchen hun kerstinspiratie op het gebied van eten, drinken, aankleding en meer.

Anthony Bourdain

En waar halverwege deze maand wordt begonnen met het uitzenden van Anthony Bourdain’s The Layover seizoen 1, starten ze op 30 november om 20.10 met het tweede seizoen. Met slechts 24 tot 48 uur de tijd dient hij een onverwachte bestemming te verkennen op zijn culinaire reis door Thailand, Taiwan, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Canada en Amerika.

Om het nieuwe jaar gezond in te luiden start Jamie Oliver op 1 januari om 10.00 ‘s ochtends met zijn nieuwste serie Jamie’s Sugar Rush. Hij laat zien hoeveel suiker we ongemerkt naar binnen krijgen en voert opnieuw campagne voor een gezonde levensstijl.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.