Redactie
Redactie Inspiratie 2 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Een kijkje in de keuken van Nigella Lawson

Alle foodies dromen van de keukens die we voorbij zien komen in tvprogramma’s van Nigella Lawson, Donna Hay en Jamie Oliver. Helaas zijn het meestal geen echte keukens, maar zijn ze nagebouwd in een studio.

Het lijkt zo echt, maar ook Nigella’s keuken in haar nieuwe programma Nigellissima is opgenomen in een studio. Nigellissima’s producente Jennifer Fazey gunt ons een kijkje in de opbouw van Nigella’s prachtige keuken.

Bij het bouwen van de keuken moet veel rekening worden gehouden met factoren als veiligheid, licht en het makkelijk kunnen verplaatsen van de meubelen. Daarnaast moet alles binnen een week zijn opgebouwd en moet alles ook weer snel kunnen worden afgebouwd.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

nigella

Leuk om te weten is dat de keuken maar 3 muren heeft, er wordt gefilmd vanaf de plek waar normaal gesproken de vierde muur zou staan.

nigella2

Wie droomt er nou niet van; een prachtige boekenkast in je keuken met al je favoriete (kook-) boeken binnen handbereik. Om de kast toch zo licht mogelijk te houden moest er een oplossing voor al Nigella’s boeken worden bedacht. Als je goed kijkt naar de foto hierboven zie je nep boeken van karton liggen.

In combinatie met Nigella’s eigen boeken werd er zo een prachtige boekenkast gecreëerd.

nigella3nigella4nigella5

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.