Redactie
Redactie Gadgets 26 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Drop: de iPad-app die voor een revolutie in de keuken gaat zorgen

We zijn fan! Fan van de nieuwe app Drop, die elk probleem tijdens het koken lijkt op te lossen. Geen gedoe meer met het opzoeken van je recept terwijl je handen onder de boter zitten, niet meer moeilijk doen als je Amerikaanse maten moet omzetten of als je slechts een deel van het recept wilt maken. 

Drop is eigenlijk een combinatie van een digitale weegschaal en een app, aangesloten op je iPad, waarmee je elke stap in het kookproces kunt beheersen. Van het opzoeken van een recept, naar het omzetten van de (Amerikaanse) maten en het delen of vermenigvuldigen van de ingrediënten.

Drop3

Naast dat je logischerwijs het recept op je iPad kunt opzoeken, ‘helpt’ de app je tijdens de zoektocht en leidt het je door elke stap van het gekozen recept op het gebied van timing, daadwerkelijke acties en de ingrediënten. Daarnaast ‘weet’ Drop wanneer je genoeg van het ene ingrediënt hebt toegevoegd, en klaar bent voor het volgende.

We told you so. Drop is by far de handigste app voor tijdens het koken. Helaas is het nog niet bekend waar en wanneer hij te koop zal zijn, maar je als je op de hoogte wilt blijven kun je hier je e-mailadres achterlaten.

Drop4

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.