Redactie
Redactie Drinken 3 sep 2014
Leestijd: 1 minuut

Stijlvol & puur: amandelmelk van The Pressery

Koemelk verruilen we steeds vaker voor een plantaardige variant op basis van rijst, soja of amandel. Om deze laatste variant zo puur mogelijk te drinken kun je de melk super simpel zelf maken. Voor jezelf, voor familie, vrienden of zelfs voor de verkoop. En precies zo ontstond The Pressery

Uit liefde voor puur eten en omdat écht pure amandelmelk simpelweg niet te krijgen was, begonnen Natali Stajcic en Chi-San Wande met het maken van hun eigen rauwe amandelmelk. Homemade, puur en héél voedzaam. Eerst voor eigen gebruik, later voor familie en vrienden. En nu staan de prachtige flessen in de winkel.

Amandelmelk zonder kunstmatige toevoegingen is natuurlijk heel fijn. Maar wat wij vooral bijzonder vinden aan The Pressery, is de look en feel van de verpakkingen. De amandelmelk wordt verkocht in flessen die doen denken aan de glazen melkflessen van vroeger en de labels zijn simpel, ingetogen en stijlvol.

Ook verliefd geworden op deze flesjes amandelmelk? Kijk dan hier voor de verschillende verkooppunten. Helaas is de melk nog niet in Nederland te koop, maar we hopen dat daar snel verandering in komt.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.