Redactie
Redactie Drinken 20 dec 2014
Leestijd: 1 minuut

Mr. Vino test: de Screwpull JET kurkentrekker van Le Creuset

Een kurkentrekker is maar gewoon een kurkentrekker, toch? Mis! Er bestaan vernuftige gadgets om je wijnfles open te krijgen, en de Screwpull JET van Le Creuset is er daar één van. Onze Mr. Vino testte ‘m voor jullie uit.

Wat belooft de Screwpull JET? “Zonder inspanning ontkurkt deze Screwpull zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. De spiraal is opgewassen tegen maar liefst 2000 openingen en het mechanisme is beproefd om 35.000 flessen te ontkurken.” Okee, laten we dat testen!

Wat vindt Mr. Vino?

“Zonder wezenlijke inspanning ontkurken klopt. Ik heb menig fles ontdaan van zijn beschermengel met de boze buitenwereld, met zeer uiteenlopende modellen. En deze kurkentrekker is echt makkelijk in het gebruik. Hij staat stoer, is stoer en doet wat -ie moet doen.”

Waar te koop?

De Screwpull Jet is vanaf € 79,- (er zijn meerdere varianten met verschillende prijzen) te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. En uiteraard online! Hij is naast de nieuwe metalen uitvoering ook verkrijgbaar in zwart, grijs, rood en violet. Op alle modellen wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.