Redactie
Redactie Drinken 13 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Bij dit café in Edinburgh serveren ze de lekkerste warme chocolademelk ooit

Van waanzinnige milkshakes tot extreem goed gevulde kokosnoten: de laatste tijd zien we steeds vaker de meest bizarre zoete creaties voorbij komen. Te veel van het goede? Niet voor ons! Zo serveren ze in een café in Edinburgh prachtig versierde mokken warme chocolademelk, mét een flinke bol ijs. 

Toegeven, het is niet helemaal het weer voor warme chocolademelk. Maar als het er zo goed uit ziet als bij Mary’s Milk Bar, is het veel te moeilijk te weerstaan.

In de kop vind je niet alleen een portie warme chocolademelk, maar ook een flinke bol ijs en natuurlijk een toef slagroom. Om de drankjes op smaak te brengen worden de lekkerste combinaties tussen chocoladesoorten en specerijen gebruikt.

Zo serveert Mary’s onder andere witte-chocolademelk met kardemom en ijs van pure chocolade. Of wat dacht je van pure-chocolademelk met zeezout en salted caramel ijs?

Ben je niet zo’n liefhebber van warme chocolademelk? Dan zijn er nog tientallen smaken ijs die je op een gewoon hoorntje of (let op!) in een donut kan bestellen. Juist, op naar Edinburgh!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.