Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 1 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze bakker bezorgt worstenbroodjes bij jou door de brievenbus

Je hoeft geen Brabantse te zijn om gek te zijn op worstenbroodjes. En je hoeft nu ook nooit meer zonder te zitten: een Brabantse bakker bezorgt de broodjes nu ook gewoon bij je thuis!

Bakker Gert-Jan van der Heijden maakt de worstenbroodjes in zijn bakkerij H & H in Riel. Hij werkte samen met ondernemer Ties van Strien aan het idee om zijn worstenbroodjes ook te verzenden naar mensen buiten Brabant.

worstenbroodjes brievenbus

Zó door de brievenbus

De broodjes worden vers gebakken in de bakkerij, de worst wordt gehaald bij de beste slager van Brabant. Na het bakken en afkoelen gaan ze in een plastic verpakking en vervolgens in een doos die door de brievenbus past. Handig: zo hoef je niet thuis te blijven om je pakketje in ontvangst te nemen!

Bovendien kunnen de broodjes wel 72 uur buiten de koeling worden bewaard. Vries ze daarna gelijk in, bewaar ze in de koelkast of eet ze meteen op. Ze zijn twaalf tot veertien dagen houdbaar. En hoe je ze opwarmt? Er wordt een instructie bijgeleverd: in de oven op 150 graden werkt het beste.

worstenbroodjes bestellen

Lekker het weekend in

H & H doet de verse broodjes elke donderdagavond op de post, zodat je er in het weekend van kunt genieten. Als je de broodjes voor woensdag 15:00 hebt besteld, heb je ze voor het weekend in huis.

Voor 5 stuks betaal je € 12,50, voor 10 broodjes € 22,50. Je kunt ze ook per 32 of 64 stuks bestellen: dan worden de worstenbroodjes per pakketpost geleverd (en zul je dus wel thuis moeten zijn om het pakket in ontvangst te nemen).

Bestel de broodjes online via brabantse-worstenbroodjes.nl.

Brabantse worstenbroodjes
Bron: Brabantse worstenbroodjes

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.