Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 29 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze adventskalender van Lakrids (gevuld met drop) móet je zien!

De adventskalender van Lakrids is helemaal gevuld met… drop! En niet zomaar drop: gourmet drop, ontwikkeld door de 33-jarige Deen Johan Bülow. De kerstkalender telt 24 verschillende soorten drop en is beeldschoon vormgegeven.

Misschien ken je Lakrids al en heb je deze prachtige dropjes al eens bij de Bijenkorf zien liggen. Het merk maakte een enorme groei door en steeds meer mensen weten de bijzondere smaken van de dropjes te waarderen. En nu is er dus een adventskalender, gevuld met drop!

lakrids adventskalender

Lakrids

Het zijn niet zomaar dropjes die je in deze adventskalender vindt: dropmaker Johan Bülow is uitermate geïnteresseerd in zoethout – de grondstof van drop – en is niet bang om daarmee te experimenteren.

Zo omhult hij drop graag met chocolade: een delicatesse in Scandinavische landen. Daar voegt hij nog andere spannende smaken aan toe, zoals salted caramel, koffie en passievrucht.

De drop wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is handgemaakt, biologisch en glutenvrij. Dat laatste kan dankzij het gebruik van rijstebloem. Ze zien er ook nog eens prachtig uit: er zijn zelfs zilveren en gouden dropjes!

lakrids adventskalender

Adventskalender met drop

De adventskalender van Lakrids wil je echt hebben. Daarin vind je 24 dagen lang, elke dag een verrassing. Verschillende smaken dropjes, met zelfs een paar special editions die je nergens anders tegenkomt. De drop zit in kleine zakjes, verpakt per twee stuks. Zo kun je je dropjes fijn delen. Immers: sharing is caring

Speciaal voor kerst zijn er ook nog andere producten uitgebracht, zoals gift boxen en andere kerstcadeautjes.

De dropjes van Lakrids zijn te koop bij de Bijenkorf, de adventskalender kost € 39,- en bestel je online in de webshop. Vrij van verzendkosten!

Lakrids dropjes kerst
Lakrids kerst 2017

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.