Redactie
Redactie Inspiratie 3 mei 2012

De nieuwste trend: pizza in een ijshoorntje

Het Italiaanse bedrijf Kono Pizza bedacht dat het eten van een pizza veel makkelijker kan. En dan wel in een cone, oftewel een ijshoorntje.

De Pizza Cone is gewoon een normale pizza qua smaak, alleen wordt van het pizzadeeg een hoorntje gemaakt, waar vervolgens de tomatensaus, kaas en alle overige ingredi√ęnten¬†ingaan. Dat de Cone Pizza erg populair is blijkt wel weer, hij neemt in razend tempo de wereld over. Naast¬†Itali√ꬆheeft de winkel zich inmiddels in 16 andere landen gevestigd.

Nu vragen wij ons af, waarom wel in Azerbeidzjan, Koeweit en Libanon en niet in Nederland?

Schermafbeelding 2012-04-12 om 14.06.40

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
De nieuwste trend: pizza in een ijshoorntje
Sluiten