Redactie
Redactie Inspiratie 26 dec 2014
Leestijd: 1 minuut

De nieuwste cocktailbar van Londen bevindt zich in een openbaar toilet

‘Ladies and Gentlemen’ is de naam van een nieuwe cocktailbar in de Londense wijk Kentish Town en bevindt zich in een voormalig openbaar toilet. Daar willen we meer van weten!

Het ondergronds openbaar toilet was al lange tijd niet meer in gebruik, toen eigenaar Will Borrell – die er in de buurt woont – op het idee kwam om er een cocktailbar van te maken. Maar dan wel met de look and feel van een buurtcafé: met zitbanken en krukken waar mensen uit de buurt op kunnen neerploffen na een lange dag werken.

Voor de renovatie:

De ruimte is compleet gerenoveerd en bevat onder meer een marmeren vloer van nog vóór de Tweede Wereldoorlog en originele balken. Ook is er een keuken gebouwd en – last but not least – hebben de toiletten een opknapbeurt gekregen.

Op het menu staan ambachtelijke biertjes, wijn en natuurlijk verschillende cocktails, maar je kan er ook terecht voor Scotch eggs (gefrituurde eitjes met een worst-deegkorstje) en homemade saucijzenbroodjes, die naar het receptuur van Wills moeder worden bereid.

Een trend?

Het ‘wc-thema’ is ons overigens niet geheel onbekend. Zo kwamen we deze bizarre wc’s in New York tegen, zijn er zelfs restaurant die eten serveren in toiletpotjes en dit restaurant in Taiwan staat helemaal in het thema van de wc…

Ladies and Gentlemen
2 Highgate Road, Kentish Town

Bron: Twitter

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.