Redactie
Redactie Inspiratie 15 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Bizar maar waar: de gerechten op deze foto’s zijn gemaakt van… snoep!

Niks is wat het lijkt als je naar de foto’s van grafisch ontwerpster Jessica Gaber kijkt. Zij fotografeerde namelijk voor haar project Candy Cuisine verschillende gerechten die allemaal gemaakt zijn van… suikergoed.

A slice of heaven
Pizza pepperoni? Nope. Deze pizza is gemaakt van koekjesdeeg, witte chocoladekrullen, drop en fruit leather.

Small but sweet
Deze kleine culinaire hapjes hebben niets weg van de smaak van een Italiaanse bruschetta of caprese hapje. Ze zijn namelijk gemaakt van onder andere gummibeertjes, marshmallows en chocoladesiroop.

Wine and cavities
Dit borrelplateau lijkt nét echt! Toch is het gemaakt van vanille- en sinaasappelfudge, toffees, witte chocolade en karamelsaus. Over de toastjes twijfelen we nog…

Think outside the takeout box
Voordat je je tanden in deze Chinese afhaalmaaltijd zet, eerst nog even dit: hij is gemaakt van karamelsaus, kokos en fruitsnoepjes.

Spaghetti and sweetballs
Deze pasta bolognese is gemaakt van drop, Snickers, aardbeiensaus en lolly’s!

Eat your vegetables
Op deze manier wordt het wel heel makkelijk om kinderen hun ‘groenten’ te laten eten. Jammer alleen dat er maar weinig vitaminen in deze zoete bonen, ‘corn candy’ en imitatie slagroom zitten.

Chicken not pie
Dit ‘hartige’ taartje is gemaakt van candy corn, glazuur en fruitsnoepjes.

Sugarshimi
Als je denkt dat dit doodgewone zalm sashimi, een paar stukjes tuna roll en bakjes wasabi en sojasaus zijn, dan heb je het mis. We hebben hier namelijk te maken met een combinatie van onder meer airheads, rice krispies, glazuur en chocoladesiroop.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.