Culy
Culy Inspiratie 14 augustus 2016

De gerechten bij deze restaurants in New York zijn allemaal Instagram-proof

Op The Art of Plating vind je de mooiste gerechten ter wereld. Speciaal voor alphasixty verzamelden ze hun favoriete restaurants in New York waar elk gerecht er als een kunstwerkje uitziet. Ideaal dus voor op Instagram!

Eleven Madison Park

Dit restaurant siert al jaren de top 50 beste restaurants ter wereld, maar is onlangs ook uitgekozen tot het beste restaurant van Noord-Amerika. De gerechten zijn Europees met een ‘New Yorkse twist’.

Le Bernardin

We kennen Eric Ripert al lange tijd van zijn programma’s op 24Kitchen en in New York heeft hij zijn eigen restaurant genaamd Le Bernardin. Hij kookt al dertig jaar de sterren van de hemel en staat bekend om zijn lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren.

Betony

Wederom een topper met helaas wederom een hoog prijskaartje, maar dat mag de pret niet drukken. Bij Betony wordt goed gebruik gemaakt van groenten en zijn de gerechten een stuk toegankelijker dan bij bijvoorbeeld Le Bernardin.

Atera

Naast de geweldige gerechten, zijn ook de drankjes bij Atera bijzonder. Denk aan een ‘sap-arrangement’ in plaats van wijn, of bijpassende theesoorten.

Jungsik

Jungsik is het eerste Koreaanse restaurant met maar liefst twee sterren en is gevestigd in New York. Verwacht traditionele smaken, op je bord gebracht met behulp van moderne technieken.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De gerechten bij deze restaurants in New York zijn allemaal Instagram-proof
Sluiten