Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 22 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Culy ontdekt… de broodbox van HANDGEMAAKTBROOD

Dat is nog eens een lekkere uitvinding: met de broodbox van HANDGEMAAKTBROOD kun je kakelvers brood bij je thuis laten bezorgen. Van croissants en pain au chocolat tot aan Pain Boulot van zuurdesem, speltbroden, Couronne en traditionele baguettes.

Broodbox

Als echte foodies kunnen we niet anders dan hartstochtelijk van brood houden. Maar het brood dat we thuis hebben, verbleekt vaak bij het verse brood dat je buiten de deur eet. Zo is er niet op alle plekken in Nederland een goede bakker om de hoek. En heb je eindelijk verse croissants of focaccia gehaald, zijn ze binnen een mum van tijd niet meer zo knapperig of zelfs een beetje oudbakken.

Met de broodbox van HANDGEMAAKTBROOD hoef je niet langer te dromen van superverse croissantjes en knapperig brood bij het ontbijt. Die komen ze namelijk gewoon bij je thuis bezorgen! Je bestelt online een kant-en-klare broodbox of stelt ‘m zelf samen met wat je lekker vindt. De broden worden vervolgens diepgevroren bij je bezorgd en je bakt ze zelf in 10 minuten af, wanneer je wilt!

Handgemaakt Brood

Altijd vers brood in huis

Ideaal als je ‘t ons vraagt, want zo heb je áltijd vers brood in huis en je hoeft niets weg te gooien! Je bakt gewoon af wat je nodig hebt. Bonus: je huis gaat er ook nog eens heerlijk van ruiken, van dat vers afgebakken brood.

Culy ontdekte de broodbox zelf en we kunnen niet anders concluderen dan dat we hier héél enthousiast van worden. Je kunt de broodbox eenmalig bestellen of gebruikmaken van de broodservice, zodat je elke week, tweewekelijks of maandelijks een box met vers brood ontvangt. En het samenstellen van je eigen broodbox is echt een feestje. Er is héél veel keuze én alle broden zijn vegan en met de hand gemaakt.

croissant pain au chocolat broodbox

Die croissants!

Het brood in de broodbox wordt geselecteerd bij de beste broodmakers in Europa. Zo kun je hier prachtige Franse broden bestellen, zoals Pain Boulot of een Couronne (krans) met pepperoni of olijven. Maar bijvoorbeeld ook bio roggebrood, baguette van zuurdesem en ciabatta.

Wij vonden het brood super smaakvol, goed zwaar (altijd een goed teken) en onweerstaanbaar knapperig vanwege dat lekkere korstje. En voor de croissants alleen al zouden we de broodbox elke week wel willen bestellen: doordat je ze zelf afbakt, zijn ze supervers en heerlijk warm. Dat krijg je niet voor elkaar met de exemplaren van de bakker.

broodbox

Bestellen

Ook de levering ging trouwens top: de box kan op donderdag, vrijdag en zaterdag worden geleverd. Op donderdag en vrijdag kun je kiezen uit twee tijdvakken: overdag of ‘s avonds (handig na je werk). Op zaterdag vindt de levering tussen 08:00 en 14:00 uur plaats. Door heel Nederland.

Bovendien sturen ze je even een appje zodra de chauffeur onderweg is, zodat je weet dat ‘ie binnen een uur aan je deur staat.

De broodboxen zijn online te bestellen via handgemaaktbrood.nl/thuis.

broodbox
Bron: Handgemaakt Brood

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.