Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 27 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG: deze croque monsieur met truffel en pastrami eet je in Parijs

Je hebt een croque monsieur én je hebt de croque monsieur met truffel en pastrami van Maison de la Truffe in Parijs. Bij dit restaurant serveren ze álles met truffel en bedachten ze de ultieme tosti: met pastrami en zwarte truffel.

Croque monsieur met truffel

Wat zit er precies op deze croque monsieur met truffel? Pastrami dus, verse zwarte truffel en Sauce Mornay met truffel. Daarmee wordt de nederige tosti ineens een ultiem Luxe Parijse lunch-snack.

Daar hoort natuurlijk ook een ‘luxe’ prijskaartje bij: de croque monsieur tikt € 33,- euro aan. Wow!

Je kunt de croque monsieur in het restaurant van Maison de la Truffe aan de Rue Marbeuf nummer 14 eten óf ‘m afhalen. En woon je in Parijs, dan komt Deliveroo de luxe tosti zelfs bij je bezorgen.

croque monsieur met truffel
Bron: Maison de la Truffe

Maison de la Truffe: de truffelhemel

De truffel-liefhebber komt sowieso helemaal aan zijn trekken bij Maison de la Truffe. Niet alleen worden de zwarte, witte en zomertruffel (want ja: ze hebben hier alle soorten) gul over je verse pasta of risotto geschaafd, ze maken er ook nog eens de gekste lekkernijen mee.

Van madeleines met truffel tot aan chocolaatjes met truffel, softijs met truffel of gewoon een kopje café Viennois – oftewel Wiener Melange – met witte truffelroom.

Ook leuk: maak thuis de blits met een origineel souvenir als chips met truffel, truffelolie of een potje geschaafde truffels die je hier kunt kopen.

Maison de la Truffe heeft 5 restaurants, waarvan 4 in Parijs en eentje in Bangkok (Thailand). Check ze Online.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.