Redactie
Redactie Inspiratie 4 jul 2013
Leestijd: 1 minuut

Cronut-hype slaat door in New York: ellenlange rijen in Soho

Een week of twee geleden introduceerden we jullie de cronuteen combinatie van een croissant en een donut, ontwikkeld door patissier Dominique Ansel in New York City. Dat wij niet de enigen zijn die het idee briljant vinden, blijkt maar al te goed wanneer je de bizar lange rij ziet.. 

De zoete lekkernij klinkt op papier goddelijk en we verwachtten in het begin dan ook dat het een echte rage zou worden. Maar, dat de hype zó uit de hand zou lopen? Dat had niemand verwacht!

Momenteel stroomt Twitter vol met foto’s van de rij die honderden meters lang is en ook de reacties rijzen de pan uit. Heeft NYC een nieuwe toeristische attractie? Het lijkt er wel op!

cronut4

Niet alleen voor de gelijknamige patisserie lijkt de rij eindeloos, ook bakkers die vergelijkbare producten verkopen (zoals de cro-dough) worden overspoeld door de klanten. Weliswaar niet zoveel als bij Ansel, maar druk is het zeker!

Ons lijkt de cronut heerlijk, maar of we zó lang in de rij zouden staan? Wie weet.. Hebben jullie ‘m al geproefd? We zijn benieuwd!

Dominique Ansel
189 Spring Street, New York City

Bron: Samir

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.