Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Inspiratie 29 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Er bestaat nu een chocoladeletter gevuld met pandan en die wil je

Drie, twee één; de Sinterklaas-voorpret kan beginnen hoor! Bij Culy geven we je in ieder geval toestemming om jezelf al volop bezig te houden met het uitzoeken van lekkers voor tijdens je sinterklaasfeestje. Sterker nog: we moedigen het alleen maar aan. We delen daarom alvast een gouden Culy-tip voor je: chocoladeletters gevuld met pandan.

Wordt het nog méér Culy? We hebben zo’n vermoeden van niet.

Ideaal cadeaumateriaal

Het was in de gave webshop van Smit’s Delicious dat we de chocoladeletter in kwestie spotten. De Culy-redactie is al langer fan van die site, vooral vanwege de fantastische met chocolade doordrenkte geschenken. Het ”World’s Most Delicious Book” is bijvoorbeeld iets dat we vaker cadeau geven. Dit ‘boek’ met dertig prachtige bonbons valt namelijk altijd in de smaak. Met smaken als kalamansi-sesamkrokant of popcorn-rozemarijn-zeezout begrijp je automatisch waarom.

Je snapt daarom ook dat het tot onze grote vreugde was toen we ontdekten dat Smit’s nu ook chocoladeletters in zijn assortiment heeft. En dat zijn niet de standaard chocoladeletters zoals je ze kent uit de supermarkt, maar luxe chocoladeletters in de typische Smit’s Delicious stijl.

Chocoladeletter gevuld met pandan

Tussen die letters is er eentje die ons hart – alleen al bij de aanblik ervan – sneller doet bonzen. Dat is de – hou je vast – chocoladeletter gevuld met pandan, gezouten boter en crumble crunch. Ja jongens, wees er maar zeker van dat dit ons straatje past, en we hebben zo’n klein vermoeden dat we daarin niet alleen zijn. Wil je dit jaar extra indruk maken op je familieleden, doe ze dan deze letter cadeau.

Toch liever een andere smaak? Smit’s Delicious heeft nog een paar andere exemplaren in het assortiment:

  • Chocoladeletter: Massief Melk & Puur
  • Chocoladeletter: Gevuld met Fiorito Limoncello – Gezouten Boter Crumble Crunch
  • Chocoladeletter: Gevuld met Karamel & Pepernoot Crunch

En in dit bevredigende filmpje zie je hoe de pandanletter gemaakt wordt:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.