Emma Bering
Emma Bering Inspiratie 15 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze bloedmooie chocolaatjes moet je gezien hebben!

Echte designer chocolaatjes, chef Ryan L. Foote heeft ze op de markt gebracht. Niet alleen zijn het bloedmooie chocolaatjes, ook zijn ze heel bijzonder van smaak. De echte chocoladeliefhebber moet deze chocolaatjes hebben gezien én geproefd!

Kunstenaar, ontwerper én chef Ryan L. Foote heeft de meest prachtige chocolaatjes op de markt gebracht. Voor het ontwerp van de chocolaatjes heeft hij de oude chocolaterie-technieken gecombineerd met nieuwe 3D-druktechnologie. Zo heeft hij unieke en eigentijdse chocolade gecreëerd.

Chocolaatjes met unieke ontwerpen en smaken

De ontwerpen zijn een weerspiegeling van hedendaagse ontwerpen. Het stelt niet per se iets voor, maar de vormen zijn uniek en ze zien er heel aantrekkelijk uit.

De smaken zijn ook anders dan normale chocolaatjes. Er zijn recepten bedacht met innovatieve smaken die je nog nooit eerder hebt geproefd. Zo zijn ze aan de haal gegaan met traditionele, Aziatische smaken, maar is er ook een versie met inheemse Australische botanische planten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Of het mogelijk is om die smaken te verwerken in chocolade? Voor Ryan L Foote is alles mogelijk.

chocolaatjes Ryan L Foote

Even naar Hong Kong op en neer

Voor omgerekend ongeveer €30,- heb je een doosje met vier chocolaatjes. Gelukkig verzenden ze hun prachtige chocolaatjes wereldwijd, al brengt dat wel een prijsje met zich mee. Uiteindelijk ben je dus duurder uit, maar dat hebben we er wel voor over.

Of je moet even op en neer naar Hong Kong. Als echte liefhebber heb je dat er vast voor over, toch?

Meer chocolade!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.