Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 19 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Bij deze high tea-bar in Utrecht kun je je eigen high tea samenstellen

Heb je zomaar ineens zin in high tea? Op naar Lewis Book Café in Utrecht dan. Hier kun je op elk moment binnenlopen voor een high tea. Al helemaal tof: je kunt er je eigen high tea samenstellen.

Je eigen high tea samenstellen

Lewis Book Café is een gezellige koffiezaak in het centrum van Utrecht. Ze werken er met een nieuw concept: de high tea bar.

Dat werkt zo: je kiest een formaat etagère uit en wandelt vervolgens langs de high tea bar om de lekkerste dingen uit te zoeken. Ze hebben allerlei hapjes, van zoet tot hartig. Denk aan traditionele appeltaartjes, kleine Engelse sandwiches (very British…!), mini muffins, brownies, amandel-schuimgebakjes en passievrucht-carrés bijvoorbeeld.

high tea bar

High tea in stijl

Verwacht geen onaantrekkelijk buffet: bij Lewis is het een feestje om lekkere gebakjes en hapjes uit te zoeken. Je waant je in een patisserie terwijl je langs de mooi aangeklede tafel met verse bloemen en gezellige schaaltjes loopt.

Ook de prijzen zijn vriendelijk: je kunt al high teaën met 3 hapjes voor € 4,90 (met een pot thee erbij betaal je € 10,90). De royal tea met 9 hapjes kost € 13,90 (of € 19,90 inclusief een pot thee)

Lewis Book Café zit aan Achter Clarenburg 39 in Utrecht. Je kunt hier van maandag t/m zondag binnenlopen voor high tea, tussen 11:00 en 16:30 uur. Dus sleep je moeder of vriendinnen mee en let’s go!

eigen high tea samenstellen
Lewis book café
Lewis high tea bar
Lewis eigen high tea samenstellen

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.