Redactie
Redactie Inspiratie 22 apr 2015
Leestijd: 2 minuten

7 x hippe nieuwe producten uit Londen

Op de Culy redactie zijn we gek op culinaire producten in een prachtig vormgegeven jasje en bij The Dieline weten ze daar wel raad mee. Onlangs verzamelden ze een aantal nieuwe hippe producten uit Londen, waar ook wij zeker geen nee tegen kunnen zeggen. 

Helaas zijn geen van de producten niet in Nederland verkrijgbaar, dus breng je binnenkort een bezoekje aan Londen, sla dan zeker je slag!

1. Baked beans 2.0

Baked beans zijn een klassieker bij het traditionele Engelse ontbijt en het merk Proper Beans brengt ze naar een hoger niveau. Niet alleen is de verpakking geweldig, ook de smaken zijn origineel. Denk aan smoked bacon & English mustard en ham hock, potato & wine. De bonen groeien op het Britse platteland waarna ze vers worden gebakken en verpakt. Onder andere te koop bij het luxe warenhuis Selfridge & Co.

2. Zoetigheden van Selfridge Selections

Warenhuis Selfridge & Co. verkoopt onder andere aan keur aan luxueuze culinaire producten. Denk aan mooie oliën, kruiden, delicatessen en … chocolade! Ook hebben ze een huismerk met prachtig verpakte zoetigheden, zoals deze goddelijke caramelsnoepjes en fudge bars.

3. Ouderwetse snoepjes van Hope & Greenwood

In 2004 is Hope & Greenwood begonnen als ouderwetse snoepwinkel bij gebrek aan beter. Niet lang na de opening werden de geweldige producten (inclusief – je raadt het al – fantasierijke verpakkingen) opgepikt door grote warenhuizen als Selfridge & Co. en Harvey Nichols. Inmiddels bevat het assortiment een keur aan snoepsoorten en bakproducten voor thuis én zij er verschillende winkels over de hele wereld (helaas niet in Nederland).

4. Nieuwe smaken van Gordon’s gin

Gordon’s kennen we al jaren als ginmerk, maar onlangs werd de klassieker revived en is er een aantal nieuwe smaken en verpakkingen gelanceerd. Denk aan crisp cucumber en vlierbloesem. Mmm…!

5. Twinings Signature Blends

Als het gaat om Engelse thee is Twinings zo’n beetje de pater familias. Het merk bestaat al meer dan driehonderd jaar en overal ter wereld wordt het verkocht. Speciaal voor de ‘nieuwe’ lijn Signature Blends is een nieuwe verpakking ontwikkeld die je het gevoel geeft alsof je tijdens kerst een cadeautje opent.

6. Bier van AllGates Brewery

Al eerder schreven we over toffe bierbrouwerijen in Londen, maar ook AllGates Brewery is er één om in de gaten te houden. Sinds 2006 is AllGates open en wordt hier het zogenaamde real ale bier gebrouwen. Dit bier bevat geen koolzuur (en krijgt dus ook geen schuimkraag), is ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Een smaak waar velen aan moeten wennen. Kijk op de website voor meer informatie.

7. Sweets & Treats van Liberty London

Ook Liberty London is een high-end merk dat bekend staat om haar vrolijke verpakkingen van allerhande producten als tassen, keukengerei en… Lekkernijen!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.