Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie 1 apr 2013
Leestijd: 1 minuut

Le Salonard

Bij dit kleine bakkerijtje in het hart van de fijne wijk Wyck in Maastricht is het altijd druk. ‘Met de benen buiten’, zoals ze zouden zeggen. De broden van Le Salonard zijn zeer bijzonder en worden in de eigen bakkerij in Maastricht bereid. “Het brood heeft geen haast en dat proef je terug”, aldus de Limburgse bakker.

Het brood wordt gebakken met biologisch meel van de Commandeursmolen in Mechelen, zuurdesem en zeezout. In het assortiment vind je o.a. pain de campagne, volkoren tarwe, 100% spelt, vruchten broden, et cetera.

Naast broden neem je hier ook wijn, belegde broodjes, kaas, charcuterie en andere zoetigheden mee. Daarnaast wordt er mayonaises en confiture bereid, zonder conserveringsmiddelen, in sfeervolle weckpotjes.

Er is ook een vestiging in Amsterdam: in de Eerste van der Helststraat.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.