*Bij Jef

Bij een weekend uitwaaien op Texel hoort een avond uitgebreid én lekker eten. Wij kunnen restaurant Bij Jef in Den Hoorn aanraden. En mocht je nog een slaapplek zoeken op het eiland: je kan hier ook lekker luxe slapen…

Nadat chefkok Jef Schuur bij verschillende (sterren)restaurants werkte, besloot hij zijn grote droom waar te maken: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide. Dat werd Bij Jef op Texel en sinds 2009 is ook zijn restaurant bekroond met een Michelinster.

1012_309137779200957_360891946_n
Bron: Facebook

Chefkok Jef Schuur samen met zijn partner en gastvrouw-sommelier Nadine Mögling

De liefde voor het eiland zie je terug in zowel het interieur als de gerechten die ‘bij Jef’ op het menu staan. Schuur werkt met vooral lokale en dus Texelse producten. Denk aan Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schelp- en schaaldieren. Voor een zogenoemd ‘viergangen levensgenietersmenu’ (leuk!) betaal je €75,-.

Als je blijft slapen, maak je bezoek dan compleet door een arrangement te boeken. Ontvangst met champagne, verblijf in een luxe suite en – eventueel – een fietstocht of wandeling maken je verblijf extra bijzonder.

www.bijjef.nl

10394626_600963686685030_7993054487029007974_n

1925032_670851493029582_6235839065427718741_n10613099_670851949696203_6442681669785893730_n10689661_690624391052292_6692589282116871739_n
10154215_561871990594200_6124403303278052502_n394975_309138032534265_1535255949_n550335_309137969200938_837485627_n534898_380686252046109_149394684_n

Bron: Facebook

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!