Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 24 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Zo kook jij ineens als een echte chef-kok heel makkelijk de lekkerste maaltijden

Vind je koken best leuk, maar weet je vaak niet zo goed wát je moet koken en baal je van boodschappen doen? Geen probleem! Het is nu super makkelijk om de lekkerste maaltijden te maken, zonder gedoe. Voor je het weet, ben je een chef-kok in je eigen keuken.

Iedere dag verzinnen wat je nu weer moet eten, is best lastig. En áls je dan al iets lekkers hebt verzonnen, moet je nog boodschappen doen én ook nog eens hopen dat het resultaat niet tegenvalt. Wat zou het toch heerlijk zijn als je je over al deze dingen geen zorgen meer hoeft te maken en toch de meest geweldige maaltijden op tafel tovert.

Laat dat nou eens geen utopie meer zijn. Want met HelloFresh ben je verzekerd van verse, gezonde en gevarieerde maaltijden die jij als een ware meesterkok helemaal zelf bereidt. Op die manier maak je ook nog eens goede sier bij je tafelgenoten. Dubbel feest dus!

Wekelijks 35 maaltijden

Gezond en gevarieerd eten wordt op deze manier voor jou een eitje, want je hebt bij HelloFresh iedere week de keuze uit maar liefst 35 maaltijden. Geen gestress meer van boodschappen doen, maar lekker thuis uitzoeken wat je wil eten. Vervolgens krijg je alle ingrediënten en duidelijke recepten thuisbezorgd.

Maaltijden

Je bestelt voor een week drie, vier, vijf of zes maaltijden voor één tot zes personen. Je kunt het aantal maaltijden en personen voor wie je bestelt heel makkelijk wekelijks aanpassen. En ga je onverwacht uit eten, dan zet je de bestelling gewoon even on hold voor een volgende keer.

Wil je vis, vlees of veggie? Je kunt echt heel veel kanten op, want de recepten komen uit alle delen van de wereld. Mexicaans, Italiaans, Amerikaans, Grieks of Libanees; je kunt de recepten en ingrediënten voor de heerlijkste maaltijden laten bezorgen. Je kiest zelf wat je kookt, maar kunt je de gang naar de supermarkt of andere winkel besparen.

Tegen voedselverspilling

Een bijkomend voordeel van deze manier van koken, is dat je exact de juiste hoeveelheid ingrediënten krijgt voor je recept. Je hoeft dus niet op de gok wat producten te kopen, waardoor je óf te weinig óf juist veel te veel hebt. Wat vervolgens in de prullenbak belandt, of ergens achterin je koelkast en uiteindelijk alsnog in de prullenbak. Je gaat dus heel efficiënt om met eten en dat is natuurlijk helemaal goed tegen voedselverspilling.

Geen maaltijden verspild

Sowieso is HelloFresh fel tegenstander van het verspillen van eten en daarom officieel partner van het platform Samen Tegen Voedselverspilling. HelloFresh zorgt op twee manieren voor minimale voedselverspilling. Elke week worden de meeste ingrediënten pas ingekocht bij de leveranciers als de boxen met maaltijden door de klanten zijn besteld. En mocht er toch iets overblijven, dan gaat het voedsel rechtstreeks naar de Voedselbank en Stichting BuurtBuik. Deze stichting haalt overgebleven voedsel op bij horeca, supermarkten en groenteboeren en deelt dat met buurtbewoners.

Wil jij de maaltijden van HelloFresh eens een keer proberen, dan kun je nu profiteren van fikse kortingen.

In samenwerking met HelloFresh

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.