Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 22 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Een paasontbijt zonder gekookt ei: 3x inspiratie

Zeg paasontbijt en iedereen denkt meteen aan ei. Dit ingrediënt ontbreekt natuurlijk ook niet in onze favoriete paasgerechten, maar we doen het wel net even anders. Laat je inspireren door deze ontbijtrecepten.

Twee paasdagen dus ook twee dagen kans om culinair uit te pakken. Met een uitgebreid ontbijt, of als je liever wat later begint: een brunch! Duik de keuken in om een van deze gerechten (of allemaal) te maken voor jezelf en/of je huisgenoten/bezoek.

Smooth(ie) start

Ga je voor roze, groen of oranje tijdens jouw paasontbijt? Ofwel voor bieten, voor spinazie/mango/avocado of voor wortel/gember? Alleen al omdat de kleurencombi zo mooi staat op je paastafel moet je ze eigenlijk alledrie maken. De toppings maken het helemaal af. En met een kleine twist maak je er een ontbijtsmoothie (to go) van.

paasontbijt Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept bieten

> Naar recept spinazie/mango/avocado

> Naar recept wortel/gember

Mangoyoghurt met krokante paasstol

De krokante stukken paasstol als dippers vinden wij een geniale vondst in dit recept. Alleen al daarom is deze huisgemaakte mangoyoghurt met frambozenswirl een potentiële topper voor je paasontbijt. En een plaatje om te zien natuurlijk. Je maakt ‘m in een handomdraai.

paasontbijt Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept

Ei maar dan anders

Een ei hoort erbij, dat zullen wij niet ontkennen. Maar er is zo veel meer dan alleen het welbekende gekookte exemplaar. Deze omelet met avocado en geitenkaas is een echt lenterecept, dus het mag ook op je favorietenlijst na Pasen, zodat je het de rest van het voorjaar nog voor ontbijt, brunch of lunch kunt maken. Met de kaas kun je variëren!

paasontbijt Lidl
Bron: Lidl

> Naar recept

Lidl viert de lente met vijftig lenterecepten om het voorjaar nog smaakvoller te maken. Bekijk de brochure met maar liefst 350 luxe en betaalbare producten van Delicieux en laat je inspireren. Leve de lente!

In samenwerking met Lidl

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.