Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Video's 21 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Video: dit restaurant is de hemel voor vleeseters

Wat heeft verslaggever en professioneel carnivoor Nick Solares toch een vervelende baan. Nu bezoekt hij Restaurant Temper in Londen, wat de hemel zou zijn voor vleeseters.

Gróót vuur

Ze koken hier op gróót vuur (van 4,5 meter lang), dat midden in de zaak brandt. Die echte, onweerstaanbare barbecuegeur komt je dus direct tegemoet zodra je binnenloopt.

Je hoeft niet bang te zijn dat je bij Temper véél vlees op je bord krijgt: al het vlees wordt per 100 gram verkocht. Ze bereiden het dier in zijn geheel en je bepaalt zelf hoeveel je daarvan wil.

Temper Londen
Bron: Temper

Vlees uit Groot-Britannië

Het vlees komt uit Groot-Brittannië en dat proef je: het grassige van de natuur waarin de beesten hebben rondgelopen en een vleugje wildsmaak. Ze serveren ook niet de geijkte delen, maar stukken met een interessante smaak. Hier eet je bijvoorbeeld lamsribben, jong geitenvlees en bavette van rund.

Ze laten het vet aan het vlees zitten bij het bereiden, dat zorgt voor extra smaak. Bovendien zorgt de manier van bereiden – boven vuur – ervoor dat het vlees een fantastische rooksmaak krijgt. “Die proef je uren later nog”, aldus de verslaggever in de video.

Restaurant Temper bevindt zich in Trenchard House, aan Broadwick Street 19-25 in de Londense wijk Soho.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.