Redactie
Redactie Drinks & Cocktails 16 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Wijnbar Paulus

Aan de Amsterdamse Ceintuurbaan opende horecaman Paul Kickert acht maanden geleden een knusse wijnbar met huiselijk interieur en bijzondere wijnen. 

Als je binnenkomt oogt het interieur misschien wat kil, maar als de kaarsjes eenmaal aangaan en Paul tevoorschijn komt weet je wel beter. De enthousiaste eigenaar vertelt maar al te graag over de bijzondere wijnen die hij schenkt. Een groot deel per glas én voor schappelijke prijzen gezien de kwaliteit.

Iets wat we vaak zien bij dergelijke zaakjes is een hoge drempel waar de gemiddelde gast niet overheen wordt getrokken. Bij Paul is die drempel allesbehalve aanwezig en voelt het echt alsof jij de gast bent, in plaats van de leerling.

Omdat wijn hongerig maakt serveert Paul ook heerlijke borrelhapjes. Denk aan Italiaanse ham, paté, worstjes, kazen, nootjes en heerlijk brood met olijfolie en zeezout.

En heb je stevige trek? Schuif dan vooral op maandag of woensdag aan, dan wordt er namelijk huisgemaakte hachee met brood geserveerd, mét een glas rode wijn, voor €17,50.

Wijnbar Paulus is woensdag tot en met maandag geopend vanaf 15.00. Kijk op de website voor meer info. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.