Culy
Culy Dineren 23 augustus 2015

Van de Leur

Gevestigd in een monumentaal pand, tegenover het stadhuis in Leiden, vind je Van de Leur. Hier kan je terecht voor zowel ontbijt als lunch, en vanaf donderdag tot en met zondag ook voor een borrel mét bites.

Dagelijks vanaf 10.00 uur ben je bij Van de Leur welkom voor ontbijt. Op het ontbijtmenu vind je onder andere croissantjes, scones en een kickstart ontbijt van volle kwark met muesli, rauwe cacao en chiazaad.

Op het lunchmenu staan huisgemaakt zuurdesembrood met het lekkerste beleg (denk: gegrilde Coppa di Parma, hummus met gegrilde groenten) en verse salades.

Van de Leur

Op donderdag begint bij Van de Leur het weekend. Vanaf die dag – en tot en met zondag – blijft Van de Leur ook ‘s avonds open voor borrels, geserveerd met rijk gevulde borrelplanken en flammkuchen. En laten wij nu dól zijn op flammkuchen…

Leuk: bij Van de Leur werken ze samen met kleine bedrijven die hun producten op ambachtelijke wijze produceren. Zoals de Amsterdamse patissier Carle Douglas. De koffie komt van Headfirst Coffee Roasters en de thee van theehuis Betjeman & Barton.

VandeLeur

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Van de Leur
Sluiten