Culy
Culy Afhalen 19 jun 2013

The Original California Burrito Company

Waar de meeste fast food ketens bekend staan om hun vette, kleffe happen, brengt The Original California Burrito Company een geheel nieuw concept naar Nederland. Hier kom je namelijk voor een snelle, betaalbare en vooral smaakvolle hap die je ter plekke kunt opeten, maar ook kunt meenemen en laten bezorgen.

Bestel één van de vele burrito’s, quesedillas, salades of de goddelijke taco platter, inclusief perfect gemaakte guacamole en alleen maar verse ingrediënten.

Dat The Original California Burrito Company (OCBC) weet wat ze doen proef je en hun jarenlange kennis en ervaring houden ze dan ook zeker niet verborgen. In 1992 werd het eerste filiaal al gevestigd in New York City, waarna het een ongekend succes werd. Twintig jaar later vloog het de oceaan over naar Nieuw Zeeland en Australië, en nu zijn ze dan ook eindelijk gestrand in Amsterdam.

Dus: ben je op zoek naar een vers gemaakte hap met een Mexicaans tintje, maar geen zin om zelf achter het fornuis te kruipen? The Original California Burito Company is the place to go! 

OCBC

Wat eten we met Kerst? Download het gratis Culy Kerst Kookboek!

Schrijf je in de voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox

Reageer op artikel:
The Original California Burrito Company
Sluiten