Redactie
Redactie Afhalen 6 dec 2014
Leestijd: 1 minuut

The Cold Pressed Juicery

Op zoek naar een vers bereid to-go sapje of gezonde snack? Look no further. Bij The Cold Pressed Juicery in Amsterdam vind je koudgeperste sapjes, smoothies, snacks en raw maaltijden met één gemeenschappelijke deler: ze zijn héél healthy.

Volgens de dames van The Cold Pressed Juicery moest er een McHealthy komen: een snelle, voedzame hap waar je blij van wordt, energie van krijgt en tegelijkertijd geen onnodige toevoegingen aan zijn toegevoegd.

Dat werd The Cold Pressed Juicery. De eerste bar in Nederland waar je cold pressed sapjes en ongekookte maaltijden koopt. Cold pressed en ongekookt, omdat er zo geen voedingsstoffen verloren gaan. Lees meer over deze techniek op hun website.

Op het menu vind je de fijnste koudgeperste sapjes en superfood smoothies met de leukste namen: the glow (ananas, appel, biet, gember), the pick-me-up (appel, munt, limoen) en the tdf – to die for (perzik, amandelmelk, munt). Wél met een prijskaartje: vanaf €4,50 voor een gewoon formaat, vanaf €6,50 voor een grote.

Maar je kan er ook terecht voor power shots, healing thee en allerlei soepen, salades en zelfs ontbijt. Hier vind je het volledige menu.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.